Ремонт шпригли и щори

Шприглите и щорите се използват при екстремни условия, брезентът старее, разкъсва се и започва да пропуска, а конструкцията се износва и деформира. Предлагаме ви да ги ремонтираме и да удължим живота им, което ще ви спести проблеми и разходи за нови. 
 
Най-честите ремонти на шпригли и щори се изразяват в 
 
• смяна на панти, закопчалки и алуминиеви капаци; 
 
• подмяна на деформирани релси и ролки; 
 
• поставяне на нови алуминиеви профили и дъски. 
 
Брезентите се сменят изцяло или се ремонтират частично, като препоръчваме да избягвате крепежи при покривалата от винил. По ваше желание можем да изработим рекламни лепенки или да брандираме покривалото с печат върху винила. 
 
Най-бързо износващата се част от конструкцията е подът. Употребата на палетни колички при товарене и разтоварване ускорява амортизацията му. Предлагаме ви подходящи решения за смяната или усилването му с различни типове покрития – алуминий, стомана, полиуретан. Работим бързо и качествено в собствена, модерна сервизна база. Осигуряваме гаранция. 
 
„Хегер“ поддържа наличности от всички резервни части. Разполагаме с дървени и алуминиеви шпригли. Потърсете ни за допълнителна информация и консултация на телефон: + 359876787275/+359878395164