Смяна на автобусни стъкла

Спуканото или счупено стъкло изважда автобуса от строя, а принудителният престой носи загуби на собственика му. Затова е важно дефектиралото стъкло не просто да бъде сменено, а да бъде сменено спешно.

Ремонт на странични врати на автобуси

Поради самото им предназначение, сигурността на автобусите е определяща. Но тя сериозно се нарушава, когато възникнат проблеми с вратите.

Ремонт на седалки на автобуси

Седалките са определящи за добрата визия на автобусния салон, но още по-важно е да осигуряват на пътниците комфорт и удобство.

Ремонт на платформа за инвалиди

Инвалидните платформи в автобусите обслужват важна социална потребност и липсата им буди сериозно обществено недоволство. За да си спестите проблеми с пътниците и да запазите социалноотговорния образ на компанията си, се налага да ги поддържате в изправност и при всяка...

Ремонт на климатични системи

Необходимостта от климатична система в превозното средство отдавна не се коментира. Поддържането на оптимална температура зиме и лете, независимо от външните условия, се смята за един от факторите за добрата кондиция на шофьора и адекватните му реакции.

Ремонт на отоплители

Автономните отоплителни осигуряват истински комфорт за шофьора (и пътниците) в студеното време. Заедно с купето затоплят и двигателя, с което гарантират сигурния му старт и подобряват режима му на работа.

Ремонт на стъклопластови изделия

Стъклопластът е синтетичен материал с ниско относително тегло, но с висока здравина (11 пъти по-здрав от алуминия), устойчив е на действието на химически и биологични агенти, не се намагнетизирва и т. н.