За нас

Екип

Основното ядро на екипа ни се състои от специалисти, които работят заедно вече повече от 10 години. С разрастването на „Хегер България“ привлякохме професионалисти от още области. В момента за произво...

Производствена база

Разполагаме със собствена производствена база. Общата й площ е 10 000 кв. м, а покритата 2 500 кв. м. Работим с модерно оборудване и технологии.

Ремонт и резервни части

Всички продукти с марката „Хегер“ са с минимум две години гаранция. Осигуряваме отлично гаранционно и извънгаранционно обслужване, като работим във възможно най-кратки срокове.

„Хегер България“ ЕООД е създадена през 2011 година с първоначална основна дейност монтиране и сервизиране на хладилни агрегати. Разраснахме се бързо благодарение на доверието, което ни гласуваха нашите клиенти. За да можем да отговорим на техните нужди в момента предлагаме изработка и монтаж на бордови камиони, алуминиеви фургони, самосвали, хладилни изолации. В продуктовата ни гама влизат от еднотонни пикапи до камиони 28 тона. Имаме достатъчно капацитет и опит и за разработка, и реализация на индивидуални, по-нестандартни проекти. 

„Хегер България“ ЕООД се превърна бързо в символ на качество и професионално свършена работа. Продължаваме да се вслушваме в желанията на клиентите си и да се грижим те да са максимално удовлетворени от крайния продукт, който получават. Това ни дава мотивация и нови идеи за развитие.